Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Tip de plantă
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Toate semințele

Boabe de cânepăsunt material natural unic, care are o varietate de proprietăți utile. Spectrulde utilizare a semințelor este destul de larg: oamenii fac mâncăruri delicioase, ele sunt folosite pentru decorarea diferitelorobiecte și ca hrană pentru animale de companie. Printre altele, ele ascund unimens potențial de vindecare, ceea ce le transformă într-un instrument puternicpentru a lupta împotriva multor afecțiuni. 

Cumpărareasemințelor de canabis a devenit o chestie simplă datorită deschiderii companieiErrorsSeeds. Acest lucru poate fi făcut doar în câteva clicuri.În această secțiune a magazinului nostru online sunt colectate toate produselepopulare prezentate pe site. Doar aici puteți cumpăra semințe de canabis dediferite soiuri care au devenit deja cele mai bine vândute, precum și cele careabia încep să cucerească piața canabisului.

Lista soiurilorprezentate pe site se bazează pe preferințele consumatorilor noștri.

Pentru confortulmaxim al vizitatorilor noștri în aceasta secțiune sunt colectate cele maipopulare produse din toate cataloagele.

Aici putețicumpăra semințe de cele mai renumite soiuri feminizate, fotoperiodice și cuautoinflorire.

ErrorsSeedsinvită toată lumea să cumpere semințe de canabis legate de diferite subspeciiale acestei plante unice. Indiferent de genul de marijuana - sativa, indica saugenotip mixt - ați decis să cumpărați de la noi, veți găsi chiar și semințelecelor mai puțin cunoscute soiuri.

Și amintiți-vă!Doar aici puteți cumpăra semințe de canabis de înaltă calitate la un prețfoarte mic!

Seminte marijuana AK Feminised fotografie

AK Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soi AK dă posibilitatea de a crește marijuana unei noi tulpini, caracterizată printr-un randament uimitor și o omogenitate ridicată (uniformitatea speciilor și a conținutului) și, de asemenea, de a ob'ine plante 100% femele prin furnizarea el..
Cumpără
Seminte marijuana Amnesia Feminised fotografie

Amnesia Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soi Amnesia cresc remarcabil pe toate tipurile de sol. Când se începe maturarea arbuștilor mici, pe ei se formează o mulțime de cole rășinoase. O perioadă scurtă de coacere, dimensiuni compacte și o separare abundentă de rășini sunt pe bună d..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Afghan Kush Feminised fotografie

Auto Afghan Kush Feminised

233,00 Lei

Acest nou hibrid dintreAfgan și Ruderalis reprezintă noua indica cu auto-înflorire. Noua calitate asoiului s-a manifestat datorită proprietăților de auto-înflorire ale Afgan Kushși genotipului lui Ruderalis. Ca rezultat, a fost creat același Afgan Kush darredus în dimensiune și cu o fotoperiodă inde..
Cumpără
Seminte marijuana Auto AK Feminised fotografie

Auto AK Feminised

233,00 Lei

Caracteristicigenerale Semințelefeminizate de canabis ale soiului cu autoînflorire Auto AK vor produce planteexcepționale de sex feminin care sunt celebre pentru fertilitatea lor.Tufișurile vor avea dimensiuni compacte cu o structură ramificată și vor formacola densă din inflorescențe mari verzi. C..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Amnesia Feminised  fotografie

Auto Amnesia Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul Amnesia autoflowering se pot adapta la aproape orice mediu climatic. Hibridul a fost numit Amnesia pentru efectul extreme de puternic care poate aduce fumătorii fără experiență la pierderi de memorie pe termen scurt. Arbuștii destul de ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Big Bud Feminised fotografie

Auto Big Bud Feminised

233,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințelefeminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised producplante care în medie dă 70 de grame dintr-un tufiș, dar cultivatorii de canabisexperimentați pot crea un rezultat mult mai bun atunci când ei creeazăcondițiile cele mai potrivite pentru cult..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Big Bud XXL Feminised fotografie

Auto Big Bud XXL Feminised

148,00 Lei

Auto Big Bud XXL vafi cea mai bună alegere în ceea ce privește lucrul cu semințe, atât pentru ceiexperimentați, cât și pentru începători. Dar mai mult pentru incepători,deoarece oameni cu experiența nu vor trebuie să facă nimic.Crescătoriieuropeni susțin că reproducerea semințelor nu necesită mult e..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Black Jack Feminised fotografie

Auto Black Jack Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Black Jack la fel de confortabilse simt fiind cultivate în interior și exterior. Hibridul produce plante de ceamai înaltă clasă. În timpul înfloririi arbuștii josuți se acoperă cu o mulțimede înflorescențe aromatice, ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blackberry Kush Feminised fotografie

Auto Blackberry Kush Feminised

233,00 Lei

Tulpina Autoblackberry Kush de la Dutch Passion este soiul feminizat cu auto-inflorire și cu predominanța de indica, iar părinții săi sunt Blueberry și soiul rezistent întunecat Kush. Hibridul rezultat combină gustul excelent și aroma de Blueberry și puterea semințelor Kush. Folosind semințe de Auto..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blue Amnesia Feminised  fotografie

Auto Blue Amnesia Feminised

148,00 Lei

Blue Amnesia -este o varietate feminizată de origine ucraineană. Două soiuri magnifice auparticipat la crearea sa: Blueberry și Amnesia. Procentul de Indica și Sativadin acesta este de 40%/40%, restul de 20% - reprezintă ruderalis. Mirosul esteierbos într-o măsură mai mare, dar lasă un gust dulce. E..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blueberry Feminised  fotografie

Auto Blueberry Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale.Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry sunt o versiune îmbunătățită a semințelor originale. Hibridul a păstrat caracteristicile esențiale ale strămoșului său, și a adaugat caracteristici utile care fac cultivarea mult mai simplă. Plantele de ace..
Cumpără
Seminte marijuana Auto California Orange Feminised fotografie

Auto California Orange Feminised

233,70 Lei

California Orange este o tulpină tradițională de hibrid de Indica și Sativa, care datează de la începutul anilor 1980, dacă nu mai de devreme! California Orange are recolte bune în doar 9 săptămâni de înflorire în interior...
Cumpără
Seminte marijuana Auto Chemdawg Feminised fotografie

Auto Chemdawg Feminised

233,00 Lei

Semințele decanabis Chemdawg de la Humboldt Seed Organization dau dimensiunea medie a uneiplante cu o predominanță de Indica, un randament ridicat și un număr mare deconuri mari și rășinoase.Chemdawg, care aprodus astfel de tulpini cunoscute ca OG Kush și Sour Diesel, a fost obținutdin semințele de ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Critical Feminised fotografie

Auto Critical Feminised

148,00 Lei

Critical este o combinație uimitoare de Indica și Sativa. Ca și alte soiuri cu autoinflorire, Critical are o înălțime mică, dar este astfel alocat de productivitate și potențial ridicat. Foarte cunoscut și iubit din cauza gustului său puternic și dulce, care pune soiul acesta cu un pas peste ceilalț..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Jack Herer Feminised  fotografie

Auto Jack Herer Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale Seminte feminizate de cannabis soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised produc răsaduri puternice și rezistente, la care în timpul de maturarea sunt formate muguri dense, puternic impregnate cu rășină lipicioasă cu un miros de miere. Cultura este modestă și nu necesită..
Cumpără