SALE

-15%
Comanda semințele Early Skunk Feminised la un preț bun

Early Skunk Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințelefeminizate de canabis de tip Early Skunk produc plante feminine cu un aspectinimitabil. Tufișuri mari și puternice, seamănă cu structura copacilor dechiparos. Tulpina lor principală este îngroșată cu muguri puternice de conuriși acoperită cu frunze subțiri ascuțite. Cr..
-15%
Comanda semințele Auto Black Jack Feminised la un preț bun

Auto Black Jack Feminised

44,50 Lei 52,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Black Jack la fel de confortabilse simt fiind cultivate în interior și exterior. Hibridul produce plante de ceamai înaltă clasă. În timpul înfloririi arbuștii josuți se acoperă cu o mulțimede înflorescențe aromatice, ..
-15%
Comanda semințele Auto California Orange Feminised la un preț bun

Auto California Orange Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

California Orange este o tulpină tradițională de hibrid de Indica și Sativa, care datează de la începutul anilor 1980, dacă nu mai de devreme! California Orange are recolte bune în doar 9 săptămâni de înflorire în interior...
-15%
Comanda semințele Auto Pineapple Feminised la un preț bun

Auto Pineapple Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

Semințele de soiul Pineapple dau plante feminizate autoflowering cu dominanța indica, care își iau originea de la soiurile Skunk #1, Cheese, Pineapple Chunk și Ruderalis. Hibridul rezultat este o plantă exotică și stabilă, cu proprietăți excelente. Din sem..
-15%
Comanda semințele Auto Somango Feminised  la un preț bun

Auto Somango Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

Semințe feminizate de canabis cu autoînflorire Auto Somango Feminised sunt o combinație somptuoasă între genele Indica și Sativa, care are rezistență la infecții și abilități de adaptare ridicate. O tulpină centrală impresionantă este înconjurată de un număr semnificativ de ramuri laterale. Crestere..
-15%
Comanda semințele Auto Sour Diesel la un preț bun

Auto Sour Diesel

44,50 Lei 52,00 Lei

Caracteristici generale Semințele feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, cu o atenție minuțioasă vor arăta performanțe incredibile care vor satisface fiecare crescător de cânepă. Plantele vor fi exclusiv de sex feminin, ce garantează o cant..
-15%
Comanda semințele Chronic Feminised la un preț bun

Chronic Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soiul Chronic sunt ideale pentru cultivarea în interior. Arbuștii iubesc lumina și, prin urmare, se vor simți minunați în grădina de iarnă, în seră sau în loggia, dar în același timp hibridul suportă foarte mult condițiile extreme de teren ex..
-15%
Comanda semințele Critical Sensi Star Feminised la un preț bun

Critical Sensi Star Feminised

44,50 Lei 52,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soiul Critical Sensi Star sunt plăcute pentru plantele care au un ciclu de viață scurt, ce este deosebit de atractiv pentru cultivatorii de canabis care sunt implicați în cultivarea canabisului în scopuri comerciale. Dominața genelor indica i..
-15%
Comanda semințele Great White Shark la un preț bun

Great White Shark

70,00 Lei 82,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis din soiul Great White Shark oferă plante rafinate și grațioase, care vor crește doar de femele fructuoase. Acest fapt ameliorează anumite îngrijorări în timpul cultivării, dând încredere în obținerea recoltelor solide. Arbuștii se disting prin f..
-15%
Comanda semințele Somango Feminised la un preț bun

Somango Feminised

70,00 Lei 82,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis ale soiului Somango vor crește în tufișuri de sex feminin groase, plăcute și mirositoare. Acest soi admiră oamenii cu gustul și calitățile sale aromatice, iar aspectul plantelor va aduce placere estetica. Amestecul genetic a dat un efect ușor și..