Produsele Suvenir

Producția de suveniruri cu canabis în Moldova


Suveniruri cu marijuana, accesorii pentru fumat, haine sau doar cateva bratari cu o imagine de canabis –  acesta este un cadou excelent pentru oamenii de entuziasti de cultura cannabisului. Un astfel de cadou, fie că este vorba de un tub pentru iarbă, de grinder sau de ciocolată, va fi potrivit pentru orice vacanță - de la zilele de naștere până la 8 martie, și chiar așa - dacă doriți să vizitați pe cineva fără nimic în mâinile dvs. Nu contează cât timp prietenul sau prietena dvs. se ocupă de canabis.


Cumpărați un tricou cu marijuana moldova


Acest semn de atenție este întotdeauna apreciat de cei care acceptă un astfel de dar. În orice caz, îl puteți cumpăra singur. Pentru a utiliza în scopuri diferite, puteți ascunde ceva în acesta, sau doar îl puteți pune undeva într-un loc vizibil ca un accesoriu de interior. Deși este mai mult din categoria ficțiunii, pentru că mâinile vor fi întotdeauna atrase de un lucru nou și este puțin probabil să stea într-un singur loc. Acordați atenție celorlalte categorii, de exemplu, varietății de canabis cu autoinflorire, pe care le puteți să alegeți prin a merge pe link-ul următor.


Natura suvenirurilor cu marijuana de la ErrorsSeeds


Evident, această secțiune a site-ului nostru este concepută pentru a vă putea evalua produsele. Tot ceea ce vedeți - puteți cumpăra. Dacă căutați, unde să cumpărați un tricou cu marijuana în Moldova, o țeava de fumat la Chișinău sau un bong din Tiraspol, luați în considerare ceea ce ați găsit deja. De asemenea, avem:


articole de îmbrăcăminte cu imagini de cannabis;

hârtie pentru jointuri;

grinderii;

dulciuri (zaharicale, dulciuri, gumă de mestecat, biscuiți și ciocolată cu canabis).


cumpăra un bong în chișinău

Cele mai multe suveniruri sunt etichetate ErrorsSeeds ce este mișcarea de marketing a companiei. Toate aceste lucruri se caracterizează prin faptul că ele arată cu îndrăzneală mentalitatea și viziunea asupra lumii a proprietarului. Acest lucru este important atunci când doriți să vă exprimați. În același timp, produsul are proprietăți practice, adică poate fi folosit în siguranță în viața de zi cu zi. Prețurile pentru suveniruri sunt destul de prietenoase, accesibile pentru toată lumea.


Se pare că cumpărați nu doar un element de decor sau un accesoriu, ci un lucru practic. Acest lucru este valabil mai ales pentru cultivatori, iar pentru categoria de persoane în viața cărora canabisului ocupă un loc important. Și dacă un bong este cumpărat sau dărit pentru o lungă perioadă de timp, atunci consumabile cum ar fi grinderi sau hote sunt întotdeauna sparte, răsfățate sau pierdute. În plus, un tricou extra cu cânepă va fi întotdeauna foarte util. Este păcat, că nu avem haine din fibre de cânepă acum!


Dar tot ce avem este de asemenea foarte cool, și foarte distractiv! În tricourile noastre vă arătați frumos, chiar dacă sânteți la domiciliu în pat sau la serviciu sau în plimbare cu prietenii. Ei bine, fetele sunt întotdeauna încântați de ciocolată cu semințe de marijuana, bomboane și dulciuri cu gust de cânepă. Pe scurt, oricine nu a primit un cadou, puteți fi sigur că recepționatul va fi cu siguranță satisfăcut.


Cumpărați suveniruri cu cannabis


După cum am menționat deja, tot ceea ce vedeți aici - puteți cumpăra. Acest lucru se face extrem de simplu. Trebuie să adăugați produsul care vă interesează în coș, să plasați o comandă, să completați mai multe câmpuri și să selectați câteva opțiuni și, în cele din urmă, să așteptați confirmarea de la administratori. Dacă nu aveți timp pentru toate acestea sau nu veți să mai așteptați și dacă aveți întrebări despre produse, vă rugăm să ne contactați prin intermediul unor contacte sau consultări online.


De asemenea, vă sugerăm să cumpărați soiuri feminizate de canabis în Moldova, accesând secțiunea corespunzătoare a site-ului

Managerii noștri vă vor îndemna toate răspunsurile la întrebările de interes, vă vor ajuta să alegeți necesarul, să stabiliți dimensiunea hainei și să organizați și să finalizați comanda. Este important să luăm în considerare faptul că pe site-ul nostru nu vindem produse comestibile care conțin THC - dulciuri, băuturi și altele asemenea. Dar nu contează! Contactați-ne și veți primi suveniruri minunate și o mare dispoziție din ErrorsSeeds!

Grinderul Errors Seeds fotografie

Grinderul Errors Seeds

45,00 Lei

Grinderul nostrum cu un design deosebit corporativ și cu logo-ul "Errors Seeds" vă va plăcea dacă sânteți Rastaman sau doar un fan al tuturor tipurilor de amestecuri de fumat. Este convenabil, compact, durabil și estetic. Ce altceva vă puteți solicita de la un grinder? Cu ajutorul acestuia puteți fa..
Cumpără
T-shirt 4:20 fotografie

T-shirt 4:20

210,00 Lei

Noul sezon Outdoor e tot mai aproape! De aceea, la sărbătoarea principală a culturei canna - 4.20, am lansat o versiune limitată de maiouri Errors Seeds! Verde este culoarea vieții și cine, dacă nu cultivatorii, sunt mai bine informați despre cum se naște viața? Sloganul "My world. My legalize. My E..
Cumpără