Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Tip de plantă
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Regulare

De sute de ani, oamenii au creat numeroase soiuri diferite de canabis, fiecare dintre ele având avantaje proprii. În ciuda faptului că astăzi în arena de canabis au apărut semințe autofeminizate de canabis în Moldova, iar și semințele regulate nu și-au pierdut relevanța și au capacitatea de a face o concurență demnă pe piață.


Semințe regulare moldova


Mulți care tocmai au început să înțeleagă lumea consumului de canabis cred că cumpărarea în Moldova semințelor de canabis obișnuite de înaltă calitate nu este o problemă. Cu toate acestea, vă putem asigura că, de fapt, zece ani din urmă, aceasta a fost cea mai dificilă problema pe piață.


semințe de cânepă

Cumpara seminte regulate Moldova 


În această secțiune ErrorsSeeds veți găsi numai semințele obișnuite de canabis create de crescători de înaltă calificare. De asemenea, prețurile  pentru soiurile regulate sunt foarte scăzute. Cei care doresc să facă soiuri noi vreau să cumpere semințe regulate de canabis în Moldova. 


De ce trebuie să cumpărați semințe regulare de cânepă în Moldova


Un plus imens este că ErrorsSeeds susține o politică de prețuri loială, care permite chiar și celor cu un buget modest să cumpere semințe de înaltă calitate de elită de canabis în Moldova la un preț scăzut .


Există un mare potențial genetic în semințele noastre, ceea ce le permite să supraviețuiască chiar și în cele mai severe condiții. Prin urmare, sunt potrivite chiar și pentru începători. În plus, toate semințele prezentate în această secțiune, înainte de a ajunge la consumator, sunt testate temeinic și selectate. Toată lumea poate cumpăra un soi de canabis regulat cu înflorire automată, trebuie doar să contactați managerii noștri pentru a vă clarifica toate întrebările. Vă oferim material de plantare, a cărui calitate este vrednică nu numai de respect profund, ci și de admirație reală!

Seminte marijuana Bubblelicious fotografie

Bubblelicious

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis regulate Bubblelicious vor oferi o recoltă de dimensiuni impresionante doar cultivatorilor muncitori. Hibridul diferă prin creșterea rapidă și perioada de înflorire scurtă. În timpul creșterii tufișurile se acoperă cu frunze de culoarea verde închis și bob..
Cumpără
Seminte marijuana Power Plant fotografie

Power Plant

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințelefeminizate de canabis a soiului PowerPlant au câștigat foarte repedepopularitate pe piața de marijuana datorită stabilității unice a lăstarilor,modestiei, randamentului și impactului intensiv asupra rastamanului. Soiul estedeosebit de potrivit pentru cultivarea în int..
Cumpără