Semințele Power Plant

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

African sativa

Tip:

Predominant Sativa

Înălțimea:

până la 150 cm

Perioada de înflorire:

8 săptămâni

Mirosu in timpul infloririi:

medie

Recoltă:

Pana la 600 gr/m2

Conținutul de THC:

15%

Aroma:

Floral, Putred, Picant

Gust:

Dulce, Citrus, Putred

Efect:

înălțătoare, inspirație, psihedelice, stupoare, relaxare, îmbătător

Caracteristici generale

Semințelefeminizate de canabis a soiului PowerPlant au câștigat foarte repedepopularitate pe piața de marijuana datorită stabilității unice a lăstarilor,modestiei, randamentului și impactului intensiv asupra rastamanului. Soiul estedeosebit de potrivit pentru cultivarea în interior și pe terenul deschis.Atunci când creșteți PowerPlant în aer liber, trebuie să vă amintiți că culturase va simți confortabilă doar într-un climat mediteranean cald. Înălțimeaplantei nu atinge mai mult de 150 de centimetri. În partea de sus a tufișurilorse formează o cola centrală de aproximativ 30 de centimetri, saturată cu ocantitate imensă de rășină parfumată.


Origine

PovesteaPowerPlant este destul de interesantă și neobișnuită pentru majoritateaculturilor moderne. Soiul a fost creat de o lungă selecție a celor mai bunireprezentanți ai unui soi necunoscut, care s-a născut în Africa de Sud.Datorită geneticii excelente, semințele feminizate de canabis din soiulPowerPlant nu vor da probleme în timpul cultivării nu numai unui profesionistcu experiență, ci și unui începător.


Gust și efect

În ciuda puteriienorme ascunse în lăstari PowerPlant, cultura are un gust moale dulce și oaromă fermecătoare picant răcoritoare. Rășină a hibridului conțină un numărrecord de THC, care este foarte rar printre culturile de Sativa. Un procentridicat de canabinoizi a dat culturii un efect cerebral puternic, suplimentatde un efect destul de pronunțat euforic.


Aplicațiimedicale

PowerPlant esteun tip remarcabil de canabis medical utilizat în tratamentul unei varietăți detulburări mintale. Cultura ajută la stabilizarea stării pacienților care suferăde tulburări afective, oboseală cronică, reducerea patologică a dispoziției, crizede furie și amnezie retrogradă.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt