Semințele Power Africa Feminised

233,70 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

Skunk x Haze x Durban Poison

Tip:

Predominant sativa

Înălțimea:

Central

Perioada de înflorire:

8-9 săptămâni

Mirosu in timpul infloririi:

Mijlociu

Recoltă:

Ridicat

Conținutul de THC:

18%

Aroma:

Dulce, Fruct, Picant

Gust:

Dulce, Citrus, Putred

Efect:

înălțătoare,psihedelice,relaxare,îmbătător

Caracteristici generale

Seminte feminizate soiului de canabis Power Africa va multumi pe cultivatorii cu răsaduri active cu un potențial comercial excelent. Cultura nu necesită întreținere sau crearea condițiilor ideale, este atât de modest, că poate simți bine pe toate tipurile de sol. Hibridul îndură orice surprize meteorologice atunci când este cultivată afară. Lăstarii soiului au aspect elegant și rafinat, dar, de fapt, în germenii lor este ascuns un potențial imens pentru a te bucura nu numai cu o recoltă bogată, dar, de asemenea, cu dezvoltarea dinamică și rodirea generoasă, indiferent de factori externi.


Origine

Power Africa se bucură de respect bine-meritat de cei mai mulți cultivatori, ce este ușor de explicat prin răsaduri de înaltă calitate. Producătorii au dat în primul rând atenția asupra productivității, duratei ciclului de viață și anduranței tulpinilor parentale. În primul rând experți au traversat Skunk și Haze, iar hibridul rezultat ei au traversat cu Durban Poison. Seminte feminizate de cannabis Power Africa astfel obținute a câștigat popularitate foarte repede din cauza ritmului rapid de dezvoltare și calitatea excelentă a materialului și randamente gigante.


Gust și efect

În ciuda farmecului de aroma Power Africa, parfumul de lux nu este principalul avantaj al hibridului dar și un puternic efect activ. După ce vă bucurați de gustul de fum, brusc vă simțiți ca sentimentele devin tensionate: viziune mai acută, auz, și senzații tactile chiar și sufletul dvs. este plin de bucurie și euforie. În acest moment, organismul va primi energie pozitiva, care este un val frumos care răspândit în mintea, pentru a șterge complet toate problemele.


Aplicaţii medicale

Power Africa este deosebit de popular în rândul angajaților spitalelor de psihiatrie: medicii folosesc adesea tulpinii în tratamentul formelor severe de tulburări bipolare și afective asociate cu o scădere semnificativă a vitalității, cum ar fi depresia, isterie, melancolie cronică. De asemenea, cultura se descurcă cu tratamentul de comportament anti-social, care poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții acestor pacienți. De asemenea, cultura se descurcă cu tratamentul de comportament anti-social. Aceasta poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții acestor pacienți.


Caracteristicile de cultivare

Productivitate, simplitate, precum și ritmul rapid de dezvoltare a făcut semințe feminizate soiului Power Africa suficient de popular pentru plantarea pe piață de canabis. Astăzi, în cultivarea acestui hibrid se angajeze chiar și cei care au cultivat recent doar acele soiuri, a căror calitate este testat de timp.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt