Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Pentru incepatori


Seminte marijuana Auto Blueberry Feminised  fotografie

Auto Blueberry Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale.Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry sunt o versiune îmbunătățită a semințelor originale. Hibridul a păstrat caracteristicile esențiale ale strămoșului său, și a adaugat caracteristici utile care fac cultivarea mult mai simplă. Plantele de ace..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Critical Feminised fotografie

Auto Critical Feminised

148,00 Lei

Critical este o combinație uimitoare de Indica și Sativa. Ca și alte soiuri cu autoinflorire, Critical are o înălțime mică, dar este astfel alocat de productivitate și potențial ridicat. Foarte cunoscut și iubit din cauza gustului său puternic și dulce, care pune soiul acesta cu un pas peste ceilalț..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Jack Herer Feminised  fotografie

Auto Jack Herer Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale Seminte feminizate de cannabis soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised produc răsaduri puternice și rezistente, la care în timpul de maturarea sunt formate muguri dense, puternic impregnate cu rășină lipicioasă cu un miros de miere. Cultura este modestă și nu necesită..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Northern Lights Feminised fotografie

Auto Northern Lights Feminised

233,00 Lei

Caracteristicigenerale Semințelefeminizate de cânepă autoflowering AutoNorthernLights au fost obținute întimpul muncii laborioase a crescătorilor olandezi. Este un soi clasic decannabis cu dominanța indica, care fascinează de la prima inhala..
Cumpără
Seminte marijuana Auto White Widow Feminised fotografie

Auto White Widow Feminised

148,00 Lei

Varietate foarte populară. Este o încrucișare remarcabilă a soiului AK47 și a fenotipului Colombian. O planta scăzută cu o perioada relativ scurta de cultivare "de la și până la" justifica eforturile investite în ea. Acest soi minunat poate fi crescut cu ușurință fie într-o seră, fie în interior sau..
Cumpără
Seminte marijuana Black Domina Feminised fotografie

Black Domina Feminised

82,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis din soiul BlackDomina vor fi o achiziție excelentă nu numai pentru cultivatorii profesioniști, dar și pentru începătorii. Hibridul se caracterizează printr-o creștere rapidă scurtă și o perioadă de înflorire surprinzător de rapidă. Compactul arb..
Cumpără
Seminte marijuana Bubble Gum Feminised  fotografie

Bubble Gum Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis ale soiului Bubble Gum produc lăstari nepretențioase și compacte, care ating maximum 90 de centimetri. Perioada de înflorire a culturii nu depășește 80 de zile. Tufișurile mici, cu un număr mic de ramuri laterale, au o structură puternică și for..
Cumpără
Seminte marijuana Bubblelicious fotografie

Bubblelicious

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis regulate Bubblelicious vor oferi o recoltă de dimensiuni impresionante doar cultivatorilor muncitori. Hibridul diferă prin creșterea rapidă și perioada de înflorire scurtă. În timpul creșterii tufișurile se acoperă cu frunze de culoarea verde închis și bob..
Cumpără
Seminte marijuana Great White Shark fotografie

Great White Shark

82,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis din soiul Great White Shark oferă plante rafinate și grațioase, care vor crește doar de femele fructuoase. Acest fapt ameliorează anumite îngrijorări în timpul cultivării, dând încredere în obținerea recoltelor solide. Arbuștii se disting prin f..
Cumpără
Seminte marijuana Northern Lights Feminised fotografie

Northern Lights Feminised

233,00 Lei

Northern Lights a fost lansat pe baza soiului inițial, care deja este pierdut. Soiul creasca perfect în interior, dar, în timp, e posibila cultivarea in orice substrat. Northern Lights demonstrează dimensiuni compacte, lăstar mediu si vitalitate puternică. Este o planta cu frunzele verde inchisi, cu..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Hindu Kush  fotografie

Auto Hindu Kush

148,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau ocultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nunumai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivareaulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dime..
Nu este disponibil