Semințele Grinderul Errors Seeds

45,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Material:

Acril

Tip:

Grinderul

Grinderul nostrum cu un design deosebit corporativ și cu logo-ul "Errors Seeds" vă va plăcea dacă sânteți Rastaman sau doar un fan al tuturor tipurilor de amestecuri de fumat. Este convenabil, compact, durabil și estetic. Ce altceva vă puteți solicita de la un grinder?

Cu ajutorul acestuia puteți faramita ușor și rapid tutunul sau alt amestec pentru fumat, trebuie doar să-l deschideți, să puneți materialul, să-l închideți din nou și de câteva ori să rotiți părțile superioare și inferioare ale grinderului unul față de celălalt.

Amintiți-vă tortura de marunțirea manuală a plantelor. Cu siguranță acest lucru nu este ceva ce poate aduce disconfort, dar ocupația acesta este foarte obositoare. După ce ați cumpărat grinderul în magazinul Errors Seeds, marunțirea plantelor de fumat va deveni mult mai plăcută.

Are o blocare magnetică care presează în siguranță părțile unul împotriva celuilalt, împiedicând astfel deschiderea grinderului și erupțiile de conținut care ar fi putut fi prețuite de câteva luni.

Pe partea de sus a acestui produs o să vedeți logoul Errors Seeds, și trebuie să spun, pe griderul nostru aceasta inscriăția pare logic și adecvat.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt