Errors Seeds Silver

Seminte marijuana Auto Lowryder2 Feminised fotografie

Auto Lowryder2 Feminised

148,00 Lei

Caracteristice generaleSemințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 vor crește în plante joase, luxuriante, feminine, care vor ajunge la maturitate în cel mai scurt timp. Tufele nepretențioase sunt ideale pentru primele probe de cultivare a canabisului și pentru obținerea..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto White Widow Feminised fotografie

Auto White Widow Feminised

148,00 Lei

Varietate foarte populară. Este o încrucișare remarcabilă a soiului AK47 și a fenotipului Colombian. O planta scăzută cu o perioada relativ scurta de cultivare "de la și până la" justifica eforturile investite în ea. Acest soi minunat poate fi crescut cu ușurință fie într-o seră, fie în interior sau..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Lemon Skunk Feminised fotografie

Lemon Skunk Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de cannabis de soiul Lemon Skunk difera cu o perioadă întârziată de creștere, dar nu vor face proprietarului probleme. Nu vă fie teamă de dezvoltarea întârziată a germenilor, ca începutul sativa va compensa timpul pierdut în timpul perioadei de înflorire c..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Power Africa Feminised fotografie

Power Africa Feminised

233,70 Lei

Caracteristici generaleSeminte feminizate soiului de canabis Power Africa va multumi pe cultivatorii cu răsaduri active cu un potențial comercial excelent. Cultura nu necesită întreținere sau crearea condițiilor ideale, este atât de modest, că poate simți bine pe toate tipurile de sol. Hibridul îndu..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Big Bud XXL Feminised fotografie

Auto Big Bud XXL Feminised

148,00 Lei

Auto Big Bud XXL vafi cea mai bună alegere în ceea ce privește lucrul cu semințe, atât pentru ceiexperimentați, cât și pentru începători. Dar mai mult pentru incepători,deoarece oameni cu experiența nu vor trebuie să facă nimic.Crescătoriieuropeni susțin că reproducerea semințelor nu necesită mult e..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Black Jack Feminised fotografie

Auto Black Jack Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Black Jack la fel de confortabilse simt fiind cultivate în interior și exterior. Hibridul produce plante de ceamai înaltă clasă. În timpul înfloririi arbuștii josuți se acoperă cu o mulțimede înflorescențe aromatice, ..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Blue Amnesia Feminised  fotografie

Auto Blue Amnesia Feminised

148,00 Lei

Blue Amnesia -este o varietate feminizată de origine ucraineană. Două soiuri magnifice auparticipat la crearea sa: Blueberry și Amnesia. Procentul de Indica și Sativadin acesta este de 40%/40%, restul de 20% - reprezintă ruderalis. Mirosul esteierbos într-o măsură mai mare, dar lasă un gust dulce. E..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Hindu Kush  fotografie

Auto Hindu Kush

148,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau ocultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nunumai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivareaulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dime..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Kali Mist Feminised fotografie

Auto Kali Mist Feminised

148,00 Lei

Kali Mist - semințele de canabis feminizate autoflowering de tip Sativa. Planta produce tufele mare si rășinoase si recolta de obicei e mai mare decat asteptati. Planta are Conuri dense cu cantități relativ mici de frunze. Această structură ajuta lumina sa vina chiar la poalele plantei și permite s..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Maxi GOM Feminised fotografie

Auto Maxi GOM Feminised

233,70 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soi cu autoinflorire AutoMaxigom ar trebui să încerce să crească fiecare cunoscător de canabis. Plantele puternice ajung la o dimensiune mică în sezonul de creștere. Dar o creștere activă a altitudinii va începe chiar după trecerea la etapa d..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Northern Lights Feminised fotografie

Auto Northern Lights Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generale. Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Northern Lights au fost obținute în cursul activității laborioase de crescătorii olandezi. Acesta este un soi de cânepă clasic-dominant Indica care fascinează cu prima respirație cu o aromă ușor dulce, subtilă. Auto..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto OG Kush fotografie

Auto OG Kush

148,00 Lei

OG Kush este un soi autoflowering, feminizat, indica-sativativa de origine ucraineană.În originalul și mult OG Kush au fost adăugate genepentru a-i oferi proprietățile de autoflowering. Structura plantei permitetrecerea luminii către aproape toate părțile plantei, ce contribuie la creareainflorescen..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Power Plant fotografie

Auto Power Plant

148,00 Lei

Power Plant este o plantă autoflowering, feminizată, cu un conținut aproximativ egal de indica și sativa. Este unul dintre cei mai populare soiuri din Olanda și unul dintre cei mai productive din lume. După cum sugerează și numele, Power Plant este o plantă foarte puternică, care va crește în aproap..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Sour Diesel fotografie

Auto Sour Diesel

148,00 Lei

Caracteristici generale Semințele feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, cu o atenție minuțioasă vor arăta performanțe incredibile care vor satisface fiecare crescător de cânepă. Plantele vor fi exclusiv de sex feminin, ce garantează o cant..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Tutankhamon Feminised fotografie

Auto Tutankhamon Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generaleTutankhamon este o varietate de origine ucraineană feminizată cu autoinflorire. Selecție AK-47AutoTutankhamon este mic, chiar și după standardele "autelor". Genetica sa excelentă oferă tufișuri cu forță și sănătate, precum și un randament de invidiat. În ciuda genelor și a efe..
Adăugați în coş