Errors Seeds Gold


Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Seminte marijuana Auto Amnesia Feminised  fotografie

Auto Amnesia Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul Amnesia autoflowering se pot adapta la aproape orice mediu climatic. Hibridul a fost numit Amnesia pentru efectul extreme de puternic care poate aduce fumătorii fără experiență la pierderi de memorie pe termen scurt. Arbuștii destul de ..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto White Widow Feminised fotografie

Auto White Widow Feminised

233,00 Lei

Varietate foarte populară. Este o încrucișare remarcabilă a soiului AK47 și a fenotipului Colombian. O planta scăzută cu o perioada relativ scurta de cultivare "de la și până la" justifica eforturile investite în ea. Acest soi minunat poate fi crescut cu ușurință fie într-o seră, fie în interior sau..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Blueberry Feminised  fotografie

Blueberry Feminised

233,00 Lei

Blueberry este, în principiu, Indica (80% indicator, 20% sativa), născută la sfârșitul anilor '70. Se dezvoltă bine în condiții optime. O planta compacta cu o paleta bogata de nuanțe, de la rosu la albastru. Aroma de fructe inflorescențelor și gustul și a afinelor sunt renumite în întreaga lume. Efe..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Bubble Gum Feminised  fotografie

Bubble Gum Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis ale soiului Bubble Gum produc lăstari nepretențioase și compacte, care ating maximum 90 de centimetri. Perioada de înflorire a culturii nu depășește 80 de zile. Tufișurile mici, cu un număr mic de ramuri laterale, au o structură puternică și for..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Early Skunk Feminised fotografie

Early Skunk Feminised

233,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințelefeminizate de canabis de tip Early Skunk produc plante feminine cu un aspectinimitabil. Tufișuri mari și puternice, seamănă cu structura copacilor dechiparos. Tulpina lor principală este îngroșată cu muguri puternice de conuriși acoperită cu frunze subțiri ascuțite. Cr..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Northern Lights Feminised fotografie

Northern Lights Feminised

233,00 Lei

Northern Lights a fost lansat pe baza soiului inițial, care deja este pierdut. Soiul creasca perfect în interior, dar, în timp, e posibila cultivarea in orice substrat. Northern Lights demonstrează dimensiuni compacte, lăstar mediu si vitalitate puternică. Este o planta cu frunzele verde inchisi, cu..
Adăugați în coş
Seminte marijuana OG Kush Feminised fotografie

OG Kush Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de OG Kush cresc din plante feminine șic cu o structură organică subtilă. Datorită faptului că lumina este absorbită de fiecare celulă și umple tufișurile cu forțe vitale. Frunzele și inflorescențele OG Kush emane în mod activ rășina și cristale..
Adăugați în coş
Seminte marijuana White Russian Feminised  fotografie

White Russian Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soiul White Russian produc lăstari luxoși, moderat magnifici, pe care se formează inflorescențe dense și rășinoase. În timpul perioadei de maturare, tufișurile sunt acoperite cu o împrăștiere încântătoare de cristale de diamant, ceea ce dă im..
Adăugați în coş
Seminte marijuana AK Feminised fotografie

AK Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soi AK dă posibilitatea de a crește marijuana unei noi tulpini, caracterizată printr-un randament uimitor și o omogenitate ridicată (uniformitatea speciilor și a conținutului) și, de asemenea, de a ob'ine plante 100% femele prin furnizarea el..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Amnesia Feminised fotografie

Amnesia Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele feminizate de canabis de soi Amnesia cresc remarcabil pe toate tipurile de sol. Când se începe maturarea arbuștilor mici, pe ei se formează o mulțime de cole rășinoase. O perioadă scurtă de coacere, dimensiuni compacte și o separare abundentă de rășini sunt pe bună d..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Afghan Kush Feminised fotografie

Auto Afghan Kush Feminised

233,00 Lei

Acest nou hibrid dintreAfgan și Ruderalis reprezintă noua indica cu auto-înflorire. Noua calitate asoiului s-a manifestat datorită proprietăților de auto-înflorire ale Afgan Kushși genotipului lui Ruderalis. Ca rezultat, a fost creat același Afgan Kush darredus în dimensiune și cu o fotoperiodă inde..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto AK Feminised fotografie

Auto AK Feminised

233,00 Lei

Caracteristicigenerale Semințelefeminizate de canabis ale soiului cu autoînflorire Auto AK vor produce planteexcepționale de sex feminin care sunt celebre pentru fertilitatea lor.Tufișurile vor avea dimensiuni compacte cu o structură ramificată și vor formacola densă din inflorescențe mari verzi. C..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Big Bud Feminised fotografie

Auto Big Bud Feminised

233,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințelefeminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised producplante care în medie dă 70 de grame dintr-un tufiș, dar cultivatorii de canabisexperimentați pot crea un rezultat mult mai bun atunci când ei creeazăcondițiile cele mai potrivite pentru cult..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Blackberry Kush Feminised fotografie

Auto Blackberry Kush Feminised

233,00 Lei

Tulpina Autoblackberry Kush de la Dutch Passion este soiul feminizat cu auto-inflorire și cu predominanța de indica, iar părinții săi sunt Blueberry și soiul rezistent întunecat Kush. Hibridul rezultat combină gustul excelent și aroma de Blueberry și puterea semințelor Kush. Folosind semințe de Auto..
Adăugați în coş
Seminte marijuana Auto Blueberry Feminised  fotografie

Auto Blueberry Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale.Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry sunt o versiune îmbunătățită a semințelor originale. Hibridul a păstrat caracteristicile esențiale ale strămoșului său, și a adaugat caracteristici utile care fac cultivarea mult mai simplă. Plantele de ace..
Adăugați în coş