Semințele Early Skunk Feminised

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Skunk #1 x Early Pearl

Tip:

Predominant indica

Înălțimea:

Pana la 300 cm

Perioada de înflorire:

Pana la 60 zile

Mirosu in timpul infloririi:

Mijlociu

Recoltă:

Pana la 500 gr

Conținutul de THC:

Mijlociu

Aroma:

Putred, Picant

Gust:

Putred

Efect:

revigorant,inspirație,stupoare,somnoros

Caracteristicigenerale

Semințelefeminizate de canabis de tip Early Skunk produc plante feminine cu un aspectinimitabil. Tufișuri mari și puternice, seamănă cu structura copacilor dechiparos. Tulpina lor principală este îngroșată cu muguri puternice de conuriși acoperită cu frunze subțiri ascuțite. Creșterea și producția activă arășinii reflectă un efect de Indica asupra Early Skunk. O cantitate mare detetrahidrocanabinol este concentrată în rășina sa. Sativa se manifestă prinformarea rapidă a inflorescențelor și prin efectul utilizării acestora. Înrândul familiei sale, hibridul este considerat unul dintre cele mai rapide cuînflorire.


Origini și premii

Scopul creăriiEarly Skunk-ului a fost de a oferi posibilitatea creării unui Skunk real pentrucanabisierii care trăiesc în țări cu un scurt sezon de vară și cu un climattemperat continental. Pentru a atinge acest obiectiv, crescătorii au reușit sămanipuleze selectiv încrucișarea originalului Skunk # 1 și a superbului EarlyPearl. Activitatea de mare clasă este arătată în faptul că, cu semneleprincipale ale primei tulpini, plantele au un model de dezvoltare mai rapid, lafel ca al doilea. După anumite lucrări cu indivizi hermaphrodiți, au apărutsemințe feminizate de canabis de soi Early Skunk, care în 99% din cazuri suntdate numai de tufișuri de sex feminin. Hibridul nu a fost lăsat fără atenție șipe Cupe de canabis, a câștigat multe locuri de prestigiu. De exemplu, el acâștigat High Life Cup 2004 în nominalizările "Outdoor Cup" și"Super Cup". Mai târziu, în 2006, Skunk Early a câștigat din noulocul I în categoria "Outdoor Cup".


Gust și efect

Gustul fumuluigreu conține aceleași note intense de mirodenii dulci, cu acuitatea intrigantăde piper roșu ca și familia sa. Un parfum clasic dulce-picant va acoperi tufeleEarly Skunk. Efectul este afișat în senzația fizică și spirituală asentimentelor calde, sublime combinate cu efect stone puternic de Indica.Conștiința va ajunge într-o dispoziție pozitivă, iar procesele de gândire vorfi eliminate din povara negativității și a stresului.


Aplicațiimedicale

Early Skunk avenit în același rând cu cele mai bune soiuri de canabis medical datorităproprietăților de vindecare care îi permit să fie utilizate împotriva unorastfel de probleme cum ar fi:


  • stres;
  • convulsii;
  • amorțeală;
  • migrenă;
  • tulburări aleapetitului;
  • depresie;
  • durerifiziologice.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt