Semințele Critical Sensi Star Feminised

148,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

CriticalMass x Sensistar

Tip:

Predominant indica

Recoltă:

500 gr/m2

Conținutul de THC:

18%

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soiul Critical Sensi Star sunt plăcute pentru plantele care au un ciclu de viață scurt, ce este deosebit de atractiv pentru cultivatorii de canabis care sunt implicați în cultivarea canabisului în scopuri comerciale. Dominața genelor indica i-a oferit Critical Sensi Star ușurința de cultivare, rezistența excelentă la stres și indiferența față de ciuperci și mucegai. Hibridul produce lăstari mici, acoperite cu frunze verzi întunecate. Cultura este potrivită atât pentru cultivarea în exterior, cât și în interior.


Originea

CriticalSensiStar este alcătuit 90% din genele indica și doar 10% din compoziția lor a fost atribuită sativa grațioasă. Hibridul a luat naștere dintr-o cruce între două soiuri remarcabile - Critical Mass și Sensi Star. Semințele feminizate de canabis de soiul CriticalSensiStar produc lăstari delicioase, în fructul delicat al cărui este ascun un efect sedativ puternic.


Gust și efect

Critical Sensi Star oferă lăstari mici cu un potențial indica puternic. Hibridul are un efect sedativ excelent, însoțit de o dispoziție ridicată. Fructele culturii sunt mai rezonabile pentru consumul de seară, deoarece dacă decideți să vă bucurați de dimineață, pur și simplu veți deveni un bastard leneș. Ele au un gust dulce dar nu nu prea zahăros și o aromă profund intensă, în care se aude mirosul de nucșoară, tămâie nepaleză, lamaie, grapefruit și kiwi.


Aplicare în medicină

Astăzi, proprietățile terapeutice ale CriticalSensiStar sunt apreciate de majoritatea experților. Hibridul are un efect sedativ, anticonvulsivant și analgezic excelent, care îi permite să fie utilizat în tratamentul glaucomului, sclerozei multiple, gutei și bolii Crohn. De asemenea, cultura este adesea folosită în terapia depresiei, autismului și amneziei retrograde.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt