Semințele Cheese Feminised

233,70 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Critical + X OriginalCheese

Tip:

преимущественно Indica

Înălțimea:

60-135 cm

Perioada de înflorire:

70 de zile

Recoltă:

135 gr / m2

Conținutul de THC:

necunoscut

Caracteristici generale

Semințele feminizate de cânepă de soiul fotoperiodic Cheese este mult mai ușor de cultivat, spre deosebire de cele convenționale, deoarece acestea sunt mai rezistente la stres și se adaptează la condițiile de habitat. Plantele de înălțimea medie cu o multitudine de ramuri și frunze ajung rapid la perioada de maturare și produc un număr mare de inflorescențe grele. Conurile și frunzele sunt acoperite cu o rășină groasă vâscoasă, în care se concentrează un nivel ridicat de THC. Semințele feminizate de canabis de soiul Cheese înfloresc perfect în exterior și în interior.


Origine și premii

Soiul a fost produs de membrii mișcării clandestine Exodus în Marea Britanie la sfârșitul anilor 1980. Puțin mai târziu a fost finalizat și stabilizat de către crescătorii din centrul de canabis. Crescătorii au efectuat mai multe recrucieri ale celebrului Skunk # 1 și Indica afgană indigenă.Cheese a ajuns rapid într-o poziție de lider mai întâi în Marea Britanie și apoi pe întreaga planetă. Mai multe victorii în competiții și cupe confirmă statutul soiului, aici sunt unele dintre ele:


  • Locul 3 la HighTimes CC în anul 2004;
  • Locul 1 la IC420 în anul 2006;
  • Locul 1 la HTCC în anul 2006;
  • Locul 1 la SCCC în anul 2013.


Gust și efect

Aroma rafinată a Cheese se dezvăliuie într-un miros strălucitor de brânză cremă, cu adaos de mirodenii, note de miere de flori și acuitate ușoară. Fumul dens va face receptorii să tremure cu aroma lor unică de brânză, cu o aciditate abruptă de citrice și un gust plăcut. Efectul brânzei se va răspândi în vibrații relaxante de-a lungul corpului, aducând mușchii în tonus. Conștiința se va clarifica și gândurile vor merge într-o directie pozitivă către ideile creative.


Aplicare în medicină

Cheese prezintă rezultate bune în abordarea unor probleme, cum ar fi:


  • insomnie;
  • depresie;
  • durere și amorțeală în organism;
  • migrene;
  • încălcare de apetită.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt