Semințele Bubblelicious

148,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Tip:

Indica

Înălțimea:

Pana la 100 cm

Perioada de înflorire:

6-7 săptămâni

Mirosu in timpul infloririi:

Mijlociu

Recoltă:

200-300 gr/m2

Conținutul de THC:

18%

Caracteristici generale

Semințele de canabis regulate Bubblelicious vor oferi o recoltă de dimensiuni impresionante doar cultivatorilor muncitori. Hibridul diferă prin creșterea rapidă și perioada de înflorire scurtă. În timpul creșterii tufișurile se acoperă cu frunze de culoarea verde închis și boboci denși, care încep la maturitate a excreta cantităti mari de rășină de miere. Tufele diferă prinlibertate, și, prin urmare, chiar și atunci când unt cultivate în interior,acestea ar trebui să aibă suficient spațiu pentru dezvoltare. Când creațimediul cel mai confortabil pentru un hibrid, el vă va oferi o recoltă bogată de muguri rășinoase.


Origine

Genetica extrem de puternică a furnizat plantelor de canabis din semințe regulate autoflowering de soiul Bubblelicious calități comerciale excelente, cum ar fi un efect puternic, aromă fermecătoare și fertilitate de record. Hibridul a fost creat prin fuziunea genelor originale Bubblelicious cu cele mai promițători reprezentanți ai fotoperioadei.Gust și efectÎn ciuda faptului că Bubblelicious are un efect sedativ puternic datorită numărului redus de gene sativa efectul este capabil de a menține corpul într-un ton constant, ce este crucial pentru viața modernă. Fructele hibridului umple spațiul din jur cu un parfum pe bază de plante ușor dulce, în care se întrepătrund organic note de salvie și lavandă. Cultura este bună pentru sesiuni de meditație.


Aplicaţii medicale

Bubblelicious sa stabilit ca un soi puternic medical. Acesta ajută să eliminați rapid dedepresie, epuizare, oboseală cronică și insomnie. De asemenea, soiul sadovedit a fi excelent în tratamentul autismului, astmului, colitei ulcerativeși glaucom. În plus, fructele hibridului vor ajuta să preluați controlul asupraistericalelor și atacurilor de panică, precum și vor îmbunătăți memoria încazul amneziei retrogradă.


Cultivare

Pentru a obține randamente excelente semințele regulate de cannabis de soiul Bubbleliciousva trebui să fie hrănite în mod constant cu îngrășăminte organice, precum și săprimească udare de calitate și o mulțime de ultraviolet. Cu această sarcină vorface față și cultivatorii de canabis începători, dacă vor avea grijăcorespunzătoare.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt