Astăzi Errors Seeds sărbătorește cea de-a 9-a aniversare!

Astăzi Errors Seeds sărbătorește cea de-a 9-a aniversare!

2018-07-05 14:02:37
img-blog1

Astăzi Errors Seeds sărbătorește cea de-a 9-a aniversare! Timp de 9 ani noi creștem și ne dezvoltăm, îmbunătățind calitatea servicilor, mărim constant sortimentul de semințe, introducem bonusuri noi și, cel mai important, dăm bucurie prietenilor noștri.


Prin sărbătoarea zilei de naștere moi, în mod tradițional, am pregătit cadouri! Și pentru a le obține nu este nevoie în mod tradițional să cumpere imediat ceva. În perioada 9 – 20 iulie oferim fiecăruia un card de reducere companiei noastre. Acesta garantează o reducere de 9% la orice magazin ES. Trebuie doar să-l doriți și să-i spuneți managerilor noștri despre asta și vă vom trimite într-un mod convenabil pentru dvs.


Am pregătit de asemenea reduceri de 50% pentru următoarele soiuri:


Și de 30% pentru:Grăbiți-vă! La urma urmei, acest drum liber nu va dura pentru o lungă perioadă de timp, semințele tind să dispară pur și simplu. Dar acest lucru nu este totul ce vă oferim. Comenzile pentru suma de la 250 lei vor fi completate de grinderul nostru de marcă,


iar la comanda de la 450 lei, este posibil să primiți tricoul nostru de marcă ca un cadou.


Sărbătoarea va dura de la 9 iulie până pe 20 iulie, alăturați vă acum, și veți primi cadouri de la Errors Seeds!

1. Livrarea cardului se plăteşte de către destinatar.

2. Distribuim cardurile în timpul promoției (09.07-20.07) sau dacă sunt în stoc


Atenție!

În legătură cu întreruperea temporară a serviciului de livrare, expedierea produselor din promo va fi efectuată miercuri (11.07) sau joi (12.07). Dar toate comenzile și cardurile de discount vor fi livrate. Echipa Errors Seeds vă cere scuze!


În timpul acestei promoții, ofertele noastre permanente nu sunt valabile, și anume - coduri promoționale și promoționale.