Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Tip de plantă
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Autoflowering

Va invitam sa vizitati sectiunea site-ului nostru, care este dedicata in intregime soiurilor cu autoinflorire de marijuana, care pot fi cumparate in Moldova. În centrul său, autoinflorire este o proprietate utilă și unică, care facilitează creșterea în mod remarcabil. Când selectați aceste semințe, vă lipsiți în mod automat de necesitatea de a schimba modul de iluminare și, de asemenea, să scăpați de o mulțime de probleme însoțitoare.


Seminte de cannabis autoflower


Autoinflorire este un argument important pentru a cumpăra soiuri de canabis cu autoinflorire în Moldova, mai degrabă decât fotoperiodice. Această caracteristică face ca planta e complet independentă de iluminat, și începutul înfloririi este determinată doar de timp. Pentru simplitate maximă, autonomie și ritmul rapid de dezvoltare autoflor platesc cu dimensiuni mici și cu cantitate dew randament. Cu toate acestea, crescători cu experiență știu că plantele mici sunt mult mai potrivite pentru cultivarea in unterior decât plantele de dimensiunea impresionantă a tufișurilor, care necesită un spațiu mare pentru o dezvoltare normală.

Soi de canabis cu autoinflorire


Cumpăra seminte de canepa autoinflorire


ErrorsSeeds vă oferă un sortiment elegant de autoflori.Această secțiune conține cele mai promițătoare soiuri din această categorie. Cea mai importantă nuanță este că în această categorie puteți cumpăra doar o varietate regulară de canabis în Chișinău. Dacă doriți să cumpărați varietăți de marijuana feminizată cu autoinflorire în Moldova, trebuie să vizitați secțiunea relevantă. Soiuri reprezentate în această categorie reprezintă o opțiune mai convenabilă pentru creșterea decât cele fotoperiodice, care, pentru a inflori, necesită o schimbare în regimul de iluminare.


În centrul secretului autoflorilor se află caracteristicile genetice ale ruderalisului. Era atât de natural pentru Mama Natura că Ruderalis este singurul tip de canabis care are proprietățile de autoinflorire. În această privință, primele mostre de soiuri au fost reprezentate de hibrizii Indica, Sativa și Ruderalis.

Lista modernă a soiurilor cu autoinflorire nu este inferioară dimensiunilor ale soiurilor fotoperiodice sau femelor, ceea ce permite tuturor să cumpere soiuri de cannabis cu autoinflorire fără dificultăți suplimentare.

Auto Hindu Kush

Auto Hindu Kush

52,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau ocultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nunumai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivareaulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dime..
Cumpără
Auto OG Kush

Auto OG Kush

52,00 Lei

OG Kush este un soi autoflowering, feminizat, indica-sativativa de origine ucraineană.În originalul și mult OG Kush au fost adăugate genepentru a-i oferi proprietățile de autoflowering. Structura plantei permitetrecerea luminii către aproape toate părțile plantei, ce contribuie la creareainflorescen..
Cumpără
Auto Power Plant

Auto Power Plant

52,00 Lei

Power Plant este o plantă autoflowering, feminizată, cu un conținut aproximativ egal de indica și sativa. Este unul dintre cei mai populare soiuri din Olanda și unul dintre cei mai productive din lume. După cum sugerează și numele, Power Plant este o plantă foarte puternică, care va crește în aproap..
Cumpără
-15%
Auto Sour Diesel

Auto Sour Diesel

44,50 Lei 52,00 Lei

Caracteristici generale Semințele feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, cu o atenție minuțioasă vor arăta performanțe incredibile care vor satisface fiecare crescător de cânepă. Plantele vor fi exclusiv de sex feminin, ce garantează o cant..
Cumpără