Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Tip de plantă
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Autoflowering

Vă invităm să vizitați o secțiune a site-ului nostru dedicată în întregime soiurilor de canabis cu autoinflorire care pot fi cumpărate în Moldova. În centrul său, autoinflorire este o proprietate utilă și unică, care facilitează foarte mult cultivarea. Când selectați aceste semințe, vă privă în mod automat de necesitatea de a schimba modul de iluminare și, de asemenea, scăpați de o mulțime de probleme însoțitoare.


Seminte de cannabis autoflower


Autoinflorire este un argument important în favoarea de a cumpăra în Moldova soiuri de canabis cu autoinflorire, și nu soiuri fotoperiodice. Această caracteristică face ca plantele să fie complet independente de iluminare, iar începutul înfloririi lor este determinată numai de timp. Pentru simplitate maximă, autonomie și rate rapide de dezvoltare, soiuri cu autoinflorire se plătesc cu dimensiuni mici și randament nu așa de mare. Cu toate acestea, producătorii cu experiență știu că plantele ciudate sunt mult mai potrivite pentru cultivarea în interior, care nu necesită un spațiu mare pentru o dezvoltare normală.


seminte feminizate

Cumpăra soiul de canabis cu autoinflorire


Compania ErrorsSeeds vă oferă un sortiment interesant de plante cu autoinflorire. Această secțiune conține cele mai promițătoare soiuri din această categorie. Cel mai important lucru este că în această categorie puteți cumpăra doar canabisul regular la Chișinău. Dacă doriți să cumpărați soiuri de canabis feminizat cu autoînflorire în Moldova, atunci ar trebui să vizitați secțiunea corespunzătoare. Soiurile prezentate în această categorie reprezintă o opțiune mai convenabilă decât cele fotoperiodice.În centrul secretului soiurilor cu autoinflorire se află caracteristicile genetice ale Ruderalisului. Mama natura a vrut să-l facă pe Ruderalis un singur tip de canabis care are proprietățile de autoinflorire. În această privință, primele mostre de soiuri au fost reprezentate de hibrizi de Indica, Sativa și Ruderalis.


Lista actuală a soiurilor cu autoinflorire nu este inferioară dimensiunilor fotoperiodice sau femelor, ceea ce permite tuturor să cumpere soiuri de cannabis cu autoinflorire fără dificultăți suplimentare.

Seminte marijuana Auto OG Kush fotografie

Auto OG Kush

148,00 Lei

OG Kush este un soi autoflowering, feminizat, indica-sativativa de origine ucraineană.În originalul și mult OG Kush au fost adăugate genepentru a-i oferi proprietățile de autoflowering. Structura plantei permitetrecerea luminii către aproape toate părțile plantei, ce contribuie la creareainflorescen..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Power Plant fotografie

Auto Power Plant

148,00 Lei

Power Plant este o plantă autoflowering, feminizată, cu un conținut aproximativ egal de indica și sativa. Este unul dintre cei mai populare soiuri din Olanda și unul dintre cei mai productive din lume. După cum sugerează și numele, Power Plant este o plantă foarte puternică, care va crește în aproap..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Sour Diesel fotografie

Auto Sour Diesel

148,00 Lei

Caracteristici generale Semințele feminizate de cânepă de soiul SourDiesel, cu o atenție minuțioasă vor arăta performanțe incredibile care vor satisface fiecare crescător de cânepă. Plantele vor fi exclusiv de sex feminin, ce garantează o cant..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Hindu Kush  fotografie

Auto Hindu Kush

148,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau ocultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nunumai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivareaulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dime..
Nu este disponibil