Filtrați căutările Maximize
Specii de plante
Tip de plantă
THC
Înălțimea unei plante
Productivitate

Autoflowering feminizate

Piața modernă de canabis este capabilă să surprindă chiar și pe cel mai capricios cumpărător cu sortimentul său. Cu toate acestea, este destul de ușor pentru un nou-venit să se rătăcească în diversitate acesta și să facă alegerea greșită. Pentru a exclude orice neînțelegere greșită atunci când cumpărați semințe de canabis, vă sugerăm să aflați mai multe despre principalele diferențe dintre diferitele tipuri de canabis. Hai să ne vedem cu voi, de ce experții spun că autofemuri fac viitorul marijuanei.


Cumpărați soiuri de cannabis feminizate cu autoinflorire în Moldova


Secretul popularității femelor cu autoinflorire este foarte simplu: numai tufele femene apar întotdeauna din astfel de boabe, ceea ce îl scutește pe cultivator de nevoia de a identifica și separa indivizii de sex masculin. În plus, autofemuri produc sensimiliile care incanta fructele mai mari și mai rășinoase. Cele mai cultivatoare profesionale au abandonat de mult timp însămânțarea semințelor obișnuite și consideră că materialul de plantare nu este decât o rămășiță din trecut. Specialiștii amintesc despre semințele regulare numai atunci când au nevoie să obțin propriile boabe. Dacă doriți să vă familiarizați cu sortimentul și să cumpărați semințe de canabis în Moldova, atunci trebuie să mergeți pe link.


cannabis feminizate cu autoinflorire în Moldova

Ce sunt semințele feminizate de marijuana cu autoinflorire?


Semințele feminizate cu autoinflorire sunt un material unic de plantare cu multe avantaje. Numai autofemuri pot să deschide pentru fiecare specialist posibilități neobișnuite de a obține recolta cea mai generoasă și de cea mai bună calitate. Aceste boabe sunt rezistente la efecte negative, se adaptează rapid la condiții nefavorabile, sunt indiferente față de secetă, lipsa luminei și fluctuații de temperatură.

Soiurile cu autoinflorire atrag atenția cultivatorilor nu numai cu o înaltă calitate, ci și cu cultivarea fără probleme.


De ce specialiștii aleg autofemuri în Moldova: 

•indiferența totală față de condițiile externe;

•ciclu de viață scurt;

•capacitatea de a recolta mai multe culturi pe sezon;

•dimensiuni mici;

•imunitate ridicată;

•omogenitatea absolută a materialului săditor;

•independența față de fotoperiod.


Atunci când alegeți semințe, amintiți-vă că cele mai productive tulpini nu ar trebui să fie cele mai capricioase și exigente în îngrijire. Dacă intenționați să cumpărați soiuri de elită de canabis, atunci trebuie să știți că semințele de la producător sunt întotdeauna o garanție a calității înalte a materialului săditor. Cumpărarea soiurilor de marijuana feminizată cu autoinflorire în Moldova nu este dificilă, trebuie doar să alegi produsul de care aveți nevoie și să apăsați butonul "cumpără", după care specialiștii noștri vă vor contacta pentru a clarifica detaliile. Aici puteți cumpăra și un bong în Moldova la cel mai bun preț din secțiunea relevantă.

Seminte marijuana Auto Afghan Kush Feminised fotografie

Auto Afghan Kush Feminised

233,00 Lei

Acest nou hibrid dintreAfgan și Ruderalis reprezintă noua indica cu auto-înflorire. Noua calitate asoiului s-a manifestat datorită proprietăților de auto-înflorire ale Afgan Kushși genotipului lui Ruderalis. Ca rezultat, a fost creat același Afgan Kush darredus în dimensiune și cu o fotoperiodă inde..
Cumpără
Seminte marijuana Auto AK Feminised fotografie

Auto AK Feminised

233,00 Lei

Caracteristicigenerale Semințelefeminizate de canabis ale soiului cu autoînflorire Auto AK vor produce planteexcepționale de sex feminin care sunt celebre pentru fertilitatea lor.Tufișurile vor avea dimensiuni compacte cu o structură ramificată și vor formacola densă din inflorescențe mari verzi. C..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Amnesia Feminised  fotografie

Auto Amnesia Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul Amnesia autoflowering se pot adapta la aproape orice mediu climatic. Hibridul a fost numit Amnesia pentru efectul extreme de puternic care poate aduce fumătorii fără experiență la pierderi de memorie pe termen scurt. Arbuștii destul de ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Big Bud Feminised fotografie

Auto Big Bud Feminised

233,00 Lei

CaracteristicigeneraleSemințelefeminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised producplante care în medie dă 70 de grame dintr-un tufiș, dar cultivatorii de canabisexperimentați pot crea un rezultat mult mai bun atunci când ei creeazăcondițiile cele mai potrivite pentru cult..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Big Bud XXL Feminised fotografie

Auto Big Bud XXL Feminised

148,00 Lei

Auto Big Bud XXL vafi cea mai bună alegere în ceea ce privește lucrul cu semințe, atât pentru ceiexperimentați, cât și pentru începători. Dar mai mult pentru incepători,deoarece oameni cu experiența nu vor trebuie să facă nimic.Crescătoriieuropeni susțin că reproducerea semințelor nu necesită mult e..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Black Jack Feminised fotografie

Auto Black Jack Feminised

148,00 Lei

Caracteristici generaleSemințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Black Jack la fel de confortabilse simt fiind cultivate în interior și exterior. Hibridul produce plante de ceamai înaltă clasă. În timpul înfloririi arbuștii josuți se acoperă cu o mulțimede înflorescențe aromatice, ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blackberry Kush Feminised fotografie

Auto Blackberry Kush Feminised

233,00 Lei

Tulpina Autoblackberry Kush de la Dutch Passion este soiul feminizat cu auto-inflorire și cu predominanța de indica, iar părinții săi sunt Blueberry și soiul rezistent întunecat Kush. Hibridul rezultat combină gustul excelent și aroma de Blueberry și puterea semințelor Kush. Folosind semințe de Auto..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blue Amnesia Feminised  fotografie

Auto Blue Amnesia Feminised

148,00 Lei

Blue Amnesia -este o varietate feminizată de origine ucraineană. Două soiuri magnifice auparticipat la crearea sa: Blueberry și Amnesia. Procentul de Indica și Sativadin acesta este de 40%/40%, restul de 20% - reprezintă ruderalis. Mirosul esteierbos într-o măsură mai mare, dar lasă un gust dulce. E..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Blueberry Feminised  fotografie

Auto Blueberry Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale.Semințele de canabis feminizate de soiul autoflowering Auto Blueberry sunt o versiune îmbunătățită a semințelor originale. Hibridul a păstrat caracteristicile esențiale ale strămoșului său, și a adaugat caracteristici utile care fac cultivarea mult mai simplă. Plantele de ace..
Cumpără
Seminte marijuana Auto California Orange Feminised fotografie

Auto California Orange Feminised

233,70 Lei

California Orange este o tulpină tradițională de hibrid de Indica și Sativa, care datează de la începutul anilor 1980, dacă nu mai de devreme! California Orange are recolte bune în doar 9 săptămâni de înflorire în interior...
Cumpără
Seminte marijuana Auto Chemdawg Feminised fotografie

Auto Chemdawg Feminised

233,00 Lei

Semințele decanabis Chemdawg de la Humboldt Seed Organization dau dimensiunea medie a uneiplante cu o predominanță de Indica, un randament ridicat și un număr mare deconuri mari și rășinoase.Chemdawg, care aprodus astfel de tulpini cunoscute ca OG Kush și Sour Diesel, a fost obținutdin semințele de ..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Critical Feminised fotografie

Auto Critical Feminised

148,00 Lei

Critical este o combinație uimitoare de Indica și Sativa. Ca și alte soiuri cu autoinflorire, Critical are o înălțime mică, dar este astfel alocat de productivitate și potențial ridicat. Foarte cunoscut și iubit din cauza gustului său puternic și dulce, care pune soiul acesta cu un pas peste ceilalț..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Jack Herer Feminised  fotografie

Auto Jack Herer Feminised

233,00 Lei

Caracteristici generale Seminte feminizate de cannabis soiului autoflowering Auto Jack Herer Feminised produc răsaduri puternice și rezistente, la care în timpul de maturarea sunt formate muguri dense, puternic impregnate cu rășină lipicioasă cu un miros de miere. Cultura este modestă și nu necesită..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Kali Mist Feminised fotografie

Auto Kali Mist Feminised

148,00 Lei

Kali Mist - semințele de canabis feminizate autoflowering de tip Sativa. Planta produce tufele mare si rășinoase si recolta de obicei e mai mare decat asteptati. Planta are Conuri dense cu cantități relativ mici de frunze. Această structură ajuta lumina sa vina chiar la poalele plantei și permite s..
Cumpără
Seminte marijuana Auto Lowryder2 Feminised fotografie

Auto Lowryder2 Feminised

148,00 Lei

Caracteristice generaleSemințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 vor crește în plante joase, luxuriante, feminine, care vor ajunge la maturitate în cel mai scurt timp. Tufele nepretențioase sunt ideale pentru primele probe de cultivare a canabisului și pentru obținerea..
Cumpără