Semințele Auto Tutankhamon Feminised

148,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

AK47 genetics

Tip:

Predominant Indica

Înălțimea:

50-110 cm

Perioada de înflorire:

7-8 săptămâni

Recoltă:

550 gr\m2

Conținutul de THC:

20%

Caracteristici generale

Tutankhamon este o varietate de origine ucraineană feminizată cu autoinflorire. Selecție AK-47

AutoTutankhamon este mic, chiar și după standardele "autelor". Genetica sa excelentă oferă tufișuri cu forță și sănătate, precum și un randament de invidiat. În ciuda genelor și a efectului de Sativa, plantele au o structură ciudată de Indica, au multe ramuri laterale și frunze relativ largi.

AutoTutankhamon este remarcabil pentru cantitatea de TGC care merge chiar sălbatică: chiar și printre tulpinile fotoperiodice de selecție, nu toate tulpinile se pot compara cu el!


Origini și premii

Acestea sunt semințe de origine ucraineană, însă genotipul a fost derivat de către crescătorii profesioniști din Europa pe baza AK-47 și a câtorva soiuri. Ulterior, planta a fost îmbunătățită și stabilizată de multe ori, iar acum vă puteți bucura de genetica sa ideală.

Pentru autoinflorire în originalul Tutankhamon au fost adăugat un pic de Ruderalis. Soiul a devenit adevărata stea a festivalului Spannabis 2011 din Barcelona.


Gust și efect

O aromă ascuțită a lui Skunk cu note delicate de flori sau, mai degrabă, un contrast neobișnuit între aceste două mirosuri, îl face pe AutoTutankhamon un soi foarte neobișnuit din punctul de vedere al paletei gustoase. O astfel de combinație non-standard va surprinde chiar cultivatori experimentați.

Impactul soiului este Sativa clasică. Iar datorită nivelului extrem de THC impactul este extrem de puternic: un val de energie, creativitate și euforie acoperă mintea, crescând permanent activitatea fizică și a creierulul.


Aplicații medicale

Soiurile de tip Indica au proprietățile terapeutice cele mai puternice cu conținutul CBD-ului ridicat. Acest lucru nu înseamnă că AutoTutankhamon nu este utilizat în medicină. Este un remediu excelent pentru toate tipurile de stări depresive, epuizare nervoasă și stres.

În plus, creșterea deja menționată a activității mentale poate avea un efect benefic asupra unei persoane cu tulburări serioase și îmbunătăți în mod semnificativ calitatea vieții.

Proprietățile terapeutice sunt cele mai puternice la soiurile indica cu CBD ridicat, dar acest lucru nu înseamnă că AutoTutankhamon nu este utilizat în medicină. Este un remediu excelent pentru toate tipurile de stări depresive, epuizare nervoasă și stres.

În plus, creșterea deja menționată a activității mentale poate avea un efect benefic asupra unei persoane care are mai multe tulburări serioase și îmbunătățește în mod semnificativ calitatea vieții.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt