Semințele Auto Super Silver Haze Feminised

233,70 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Super Silver Haze x Ruderalis

Tip:

predominant Sativa

Înălțimea:

110 - 150 cm

Perioada de înflorire:

55-65 de zile

Recoltă:

în interior: 250 - 300 de gr în exterior: 120 - 170 de gr

Conținutul de THC:

17%

Gust:

Dulce, Citrus

Efect:

revigorant, creative

De la început Super Silver Haze a fost creat pe baza genurilor Skunk, NL, și Haze. В Zambeza Seeds au decis să producă versiunea autoflowering, care ar păstra caracteristicile atât de importante ale Super Silver Haze. Unul dintre lipsurile soiului original era perioada lungă de înflorire. Dar problema a fost soluționată prin adăugarea genurilor Ruderalis.


Recolta Super Silver Haze Autoflowering poate fi obținută deja la 70-85 de zile. În interior planta atinge înălțimea de 80-110 de cm și oferă până la 250-300 de gr/m². În exterior înălțimea atinge 110-150 сm, iar recolta face 120-170 de gr de pe o plantă. Calitatea conurilor este impresionantă – nivelul de THC face tocmai 17%!


Super Silver Haze – este soiul care nu te face să gândești de două ori înaite de a-l fuma. Adesea, chiar un con mic este suficient pentru efectul dorit. High-ul inspiră și trezește creativitatea. Aroma Super Silver Haze Autoflowering poate fi descrisă ca un amestec ușor și plăcut de dulceață și condimente, cu o notă răcoritoare de citrice. Fumul este foarte moale și plăcut.


Super Silver Haze Autoflowering este soiul pentru cei care doresc totul de o dată. Trebuie doar să așteptați puțin cât crește și vă veți bucura de efect. Versiunea autoflowering a soiului Super Silver Haze este potrivită atât pentru cultivatorii experimentați, cât și pentru începători.

Nu este nevoie să cumpărați marijuana scumpă dacă o puteți cultiva într-o perioadă scurtă de timp și fără investiții speciale.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt