Semințele Auto Northern Lights Feminised

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Northern Lights x Ruderalis

Tip:

Predominant Indica

Înălțimea:

scăzut

Perioada de înflorire:

7-9 săptămâni

Mirosu in timpul infloririi:

practic absent

Recoltă:

25-35 grame pe plantă

Conținutul de THC:

peste medie

Caracteristicigenerale

Semințelefeminizate de cânepă autoflowering AutoNorthernLights au fost obținute întimpul muncii laborioase a crescătorilor olandezi. Este un soi clasic decannabis cu dominanța indica, care fascinează de la prima inhalare cu aroma eiușor dulce, abia perceptibilă. Auto Northern Lights este soiul preferat a multorproducători de canabis. Strămoșul versiunii autoflowering este clasicul Northern Lights, care a schimbatcu adevărat lumea marijuanei. Este un soi unic, care poate concura doar culegendele reale de canabis în termeni de popularitate. Tufa crește sub formaunui brad clasic de Craciun, al cărui vârf este împodobit cu o mare colacentrală, înconjurată de un număr mic de ramuri laterale.


Originea șipremii

Aceastătulpină minunată își are originea în regiunile muntoase din Afganistan. Semințelefemenizate de de cânepă de soiul autoflowering AutoNorthernLights au fostcreate în anii 70 de către crescători afgani și doar în anii 80 planta a fostadusă pe teritoriul Olandei, unde a fost stabilizată și pusă pe flux.AutoNorthernLights - este unul dintre soiurile preferate a admiratorilor aigustului classic indica. După ce cultura a căzut în mâinile cultivatorilorolandezi, ea a fost folosită în mod repetat pentru a dezvolta soiuri noi.Calitășile de înaltă performanță a hibridului în cele din urmă au primit recunoaștereacuvenită în rândul profesioniștilor.


Aplicare în medicină

Semințele feminizate de cânepă de soiulautoflowering AutoNorthernLights datorită dominării Indica au un efectanticonvulsivant pronunțat, ce le permite să fie utilizate în tratamentulastmului bronșic, epilepsiei, bolii Parkinson, glaucomului și sclerozeimultiple. De asemenea, cultura poate scăpa rapid de durere, toate tipurile detulburări de somn și poate elimina spasmele musculare. Fructele hibridului suntadesea folosite pentru a îmbunătăți apetitul celor grav bolnavi, ceea cecontribuie la recuperarea lor rapidă.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt