Semințele Auto Maxi GOM Feminised

233,70 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

Auto (Critical) MASS x Аuto AK

Tip:

Indica / Sativa / Ruderalis

Înălțimea:

mediu

Recoltă:

medie

Conținutul de THC:

necunoscut

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soi cu autoinflorire AutoMaxigom ar trebui să încerce să crească fiecare cunoscător de canabis. Plantele puternice ajung la o dimensiune mică în sezonul de creștere. Dar o creștere activă a altitudinii va începe chiar după trecerea la etapa de înflorire, când tufișurile pot crește la 1,5 metri în înălțime într-o perioadă scurtă de creștere. În stadiul de înflorire muguri va începe să crească în mod semnificativ în greutate, poate aveți nevoie de legarea ramurilor. Semințele feminizate de canabis ale soiului cu autoinflorire AutoMaxigom se adaptează bine la diferitele habitate și nu limitează alegerea metodei de cultivare.


Origini și premii

AutoMaxigom a apărut datorită selecției profesionale, în care genetici au traversat genele legendarului AK47 și AutoCriticalMass. O piscină genetică stabilă și puternică, obținută ca rezultat, permite AutoMaxigom să-și depășească strămoșii în rata de creștere și randament, fără a pierde puterea efectului.


Gust și efect

În mirosul de AutoMaxigom puteți simți întreaga paletă de nuanțe de fructe dulci și mirodenii orientale. Gustul dulce al fumului seamănă cu un amestec exotic de ananas, mango și un gust de anason. Efectul fumatului AutoMaxigom va dezvălui capacitățile psihoactive ale creierului și va da un sentiment de zbor.


Aplicații medicale

AutoMaxigom este, de asemenea, reprezentat de proprietăți medicale care vor ajuta la combaterea unor astfel de probleme, cum ar fi:


  • convulsii;
  • atacuri de panică;
  • tulburări ale apetitului;
  • dureri cronice;
  • depresie;
  • migrenă.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt