Semințele Auto Lowryder2 Feminised

148,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

Santa Maria x Lowryder

Tip:

Sativa/Indica/Ruderalis

Înălțimea:

Pana la 60 cm

Perioada de înflorire:

Pana la 60 zile

Mirosu in timpul infloririi:

Mare

Recoltă:

Scăzute

Conținutul de THC:

Pana la 16%

Aroma:

Dulce,Citrus

Gust:

Citrus, Putred

Efect:

psihedelice, stupoare, relaxare, somnoros

Caracteristice generale

Semințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 vor crește în plante joase, luxuriante, feminine, care vor ajunge la maturitate în cel mai scurt timp. Tufele nepretențioase sunt ideale pentru primele probe de cultivare a canabisului și pentru obținerea cunoștințelor de bază despre procesele de creștere ale acestui soi. Lowryder # 2 este înaintea progenitorilor săi în mai mulți parametri, cum ar fi puterea efectului, calitățile aromei, gustului și randamentul. Semințele feminizate de canabis de soiul Autoflowering Auto Lowryder # 2 pot fi cultivate în soluri deschise și închise.


Origine și premii

Soiul Auto Lowryder#2 a fost creat pe baza lowyder larg răspândit, în combinație cu Santa-Maria, care este un excelent soi de sativa braziliană. Crescătorii au făcut o trecere selectivă a plantelor din trei generații ale celor doi strămoși. Ca urmare, au primit un hibrid compact, stabil, cu o productivitate ridicată.


Gust și efect

Aroma tufelor Auto Lowryder # 2 va reaminti cafeaua proaspăt preparată cu adăugarea de sirop de mentă, condimente și tartă, abia perceptibile, amare. Fumul ușor are o aromă intensă de mentă cu note acrișoare și dulci de citrice, precum și o nuanță expresivă de cafea. Acțiunea Auto Lowryder # 2 pentru o perioadă lungă de timp captează mintea și corpul, relaxând mușchii și oferind un zbor rapid de gânduri pozitive.


Aplicarea în medicină

Efectul Auto Lowryder # 2 are un potențial multiplu de a afecta majoritatea simptomelor și vă va ajuta cu probleme cum ar fi:


  • stări anxioase;
  • migrene;
  • depresie;
  • durere cronică;
  • greață;
  • amorțeală a membrelor.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt