Semințele Auto Hindu Kush

148,00 Lei
Nu este disponibil

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

Hindu Kush/Masterkush x Lowryder

Tip:

Indica/Ruderalis

Înălțimea:

Scăzut

Perioada de înflorire:

8-9 săptămâni

Recoltă:

400 g/m2 2 luni,Ridicat

Conținutul de THC:

ridicat

Caracteristicigenerale

Semințele regulate de soiuri cu autoinflorire de canabis Auto Hindu Kush dau ocultură omogenă de plante de sex feminin și masculin. Cu ele puteți obține nunumai volume mari de recolte, ci și material nou de semințe pentru cultivareaulterioară a speciei. Tufișurile cresc la dimensiuni medii și au nuanțeîntunecate de culoare verde închis. Semnele Indicei adevărate sunt exprimate înstructura ramificată a tufișurilor și producția abundentă de rășină odoriferăcu un procent ridicat de tetrahidrocanabinol. Prin urmare, soiul este potrivitpentru producția de hașiș de înaltă calitate. În plus, va fi extrem de bunpentru reproducerea comercială.


Origini și premii

Originalul Hindu Kush a fost găsitprintre munțile vechi, denumirea cărui a adoptat-o. Valea Hinducuș esteconsiderată drept centrul culturii de canabis, așa cum a fost mult timpcunoscută pentru soiurile de cânepă care au avut loc acolo, care au devenit încele din urmă baza multor hibrizi de astăzi. De când Hindu Kush a ajuns lacrescătorii occidentali, el a fost crescut, fără a schimba fondul genetic. Abiadupă un timp, crescătorii au introdus o proprietate de autoflorizare prinincrucișarea cu Lowrider, astfel încât locuitorii din zonele cu ecosisteme maipuțin adecvate să se poată bucura de acest soi minunat fără pierderi decalitate.


Gust și efect

Tonurile strălucitoare ale unei lămâi dulci impregnează gustul fumului moale,care va lăsa pe expirație un gust de flori-picant. Un parfum proaspăt decitrice cu note de lemn de santal și un buchet de plante medicinale se varătăci în aer în jurul plantelor cultivate din semințe obișnuite de canabis dinsoiul autoflorizant Auto Hindu Kush. Efectul va trece prin corp, cu un zumzetplăcut de relaxare, care va conduce la o bună stare fizică generală în ton.Conștiința va găsi un calm profund și va trece la o stare meditativă, va ducela autocunoaștere profundă.


Aplicatii medicale

Auto Hindu Kush are un efect excelent de vindecare, care poate ajuta cu o seriede probleme de sănătate, inclusiv:


  • durere fizică;
  • astm;
  • artrita;
  • insomnie;
  • atacuri depanică;
  • stres;
  • lipsaapetitului;
  • depresie.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt