Semințele Auto Big Bud XXL Feminised

148,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Silver

Genetica:

Ruderalis / Indica / Sativa

Tip:

Indica

Înălțimea:

100-130 cm

Recoltă:

înalt

Conținutul de THC:

18%

Auto Big Bud XXL vafi cea mai bună alegere în ceea ce privește lucrul cu semințe, atât pentru ceiexperimentați, cât și pentru începători. Dar mai mult pentru incepători,deoarece oameni cu experiența nu vor trebuie să facă nimic.

Crescătoriieuropeni susțin că reproducerea semințelor nu necesită mult efort, în timp ceproducția este mai mult decât un rezultat decent. O caracteristică notabilă,acest soi este autoinflorant. Această caracteristică face perioada de iluminaremult mai ușoară, deoarece timpul strălucitor nu este atât de important.

Se pare că soiulAutoBigBud XXL a venit de la o altă galaxie! Rezultatul excelent poate fiobținut în ceea ce privește recoltă. Soiul cu autoinflorire, care nu estefoarte exigent în ceea ce privește îngrijirea, având în același timp un nivelridicat de THC.

De asemenea,soiul este perfect pentru clonare, dacă este nevoie de acesta. Dar după ceeuropenii văd planta la vârful capabilităților sale, nevoia apare imediat.

Dinaceasta rezultă că semințele soiului AutoBigBud XXL cu toate abilitățile șicaracteristicile lor s-au dovedit bine. De aceea puteți cumpăra AutoBigBud XXLfără ezitare.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt