Semințele Auto Big Bud Feminised

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Indica х Sativa genetics

Tip:

Predominant indica

Înălțimea:

80-150 cm

Perioada de înflorire:

50-65 de zile

Recoltă:

înalt

Conținutul de THC:

înalt

Caracteristicigenerale

Semințelefeminizate de canabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised producplante care în medie dă 70 de grame dintr-un tufiș, dar cultivatorii de canabisexperimentați pot crea un rezultat mult mai bun atunci când ei creeazăcondițiile cele mai potrivite pentru cultură. Hibridul este rezistent lamucegai, putregai și dăunători, deoarece are o imunitate naturală excelentă.Tufișurile pot atinge maximum 130 de centimetri de înălțime. Cultura are operioadă scurtă de înflorire, care nu depășește 65 de zile, timp în careinflorescențe dense și parfumate apar pe plantele.


Origine

În genetica AutoBig Bud feminizată există gene ale Big Bud-ului original și cele mai buneplante din genul Lowrider, care au oferit culturii cu o mare impresie șirezistență izbitoare față de factorii nefavorabili. Semințele feminizate decanabis din soiul cu auto-înflorire Auto Big Bud Feminised nu necesită condițiispeciale pentru creșterea lor, ceea ce facilitează foarte mult cultivarea și leface accesibile atât profesioniștilor venerabili, cât și celor nou-venițitimide.


Gust și efect

Parfumul Auto BigBud Feminised este un amestec fermecător de mirodenii și mirosul de fructeproaspete, care sunt condimentate cu note revigorante de prospețime. Cultura are un impact fizic puternic, dar în același timp uimitor, careeste completat de un efect sativos tonic.


Aplicatiimedicale

Auto Big BudFeminised este unul dintre cele mai buni soiuri medicali, deoarece ajută lastoparea rapidă a sindromului de durere, ameliorează spasmul, și, de asemenea, ajută ușor și cu atenție laadormire. Prezența genelor de indica și sativa în varietate face posibilăutilizarea plantelor care produc semințe feminizate de canabis din soiul cuauto-inflorire Auto Big Bud Feminised, pentru tratamentul afecțiunilor bipolareși a afecțiunilor caracterizate prin reducerea anormală a dispoziției șicreșterea anxietății.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt