Semințele Auto AK Feminised

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

Sativa/Indica

Tip:

Sativa/Indica/Ruderalis

Înălțimea:

Pana la 100 cm

Perioada de înflorire:

Pana la 60 zile

Mirosu in timpul infloririi:

Mare

Recoltă:

Ridicat

Conținutul de THC:

Pana la 20%

Aroma:

Conifer,Putred

Gust:

Citrus,Mentă

Efect:

înălțătoare,revigorant,inspirație,creative,relaxare

Caracteristicigenerale

Semințelefeminizate de canabis ale soiului cu autoînflorire Auto AK vor produce planteexcepționale de sex feminin care sunt celebre pentru fertilitatea lor.Tufișurile vor avea dimensiuni compacte cu o structură ramificată și vor formacola densă din inflorescențe mari verzi. Conurile vor fi strâns legate întreele cu pistiluri de culoare roșiatică și, până la sfârșitul înfloririi, vor fiacoperite cu o podea de rășină mare. Auto AK crește perfect în habitatediferite, deci poate fi plantat, fără îndoială, în interior și în aer liber. Oînălțime mică face hibridul ideal pentru cultivarea în growbox-uri, în camereși în sere.


Origini și premii

Semințelefeminizate de canabis din soiul cu autoînflorire Auto AK au devenit disponibiledupă o lucrare de selecție efectuată în mod amănunțit asupra legendarului AK47.Genetica lor conține un bogat set de gene din cele mai bune specii de canabisdin Columbia, Mexica, Afganistan și Pakistan. Crescătorii ucraineni au lucratcu mai multe generații de plante AK-47, stabilind și îmbunătățind proprietățileindividuale ale soiului, iar apoi au produs o feminizare profesională șifiabilă.


Gust și efect

Gustul fumuluicombină o paletă largă de nuanțe de lămâie, lime, mandarine și grapefruit, cutonuri dulci de suc de cireșe și note florale. Tufele încadrează spațiul cu oaromă intensă de citrice cu note de fructe și fructe de pădure și un fulgpicant ușor. Efectul se extinde la starea fizică și mentală într-un modechilibrat. Conștiința va dobândi un nor de lumină și va fi plină de gânduri șiemoții strălucitoare. În organism, puteți simți un zumzet plăcut de relaxare,care va duce mușchii în tonus.


Aplicațiimedicale

Ca și strămoșulsău, Auto AK are un potențial bun de vindecare, dezvăluindu-se în luptaîmpotriva unor astfel de afecțiuni precum:

stres;

dureri cronice;

greață

amorțireamembrelor;

tulburări aleapetitului;

depresie.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt