Semințele AK Feminised

233,00 Lei
În coș

Producător:

Errors Seeds Gold

Genetica:

AK47 improved version

Tip:

Indica / Sativa

Înălțimea:

mediu

Recoltă:

înalt

Conținutul de THC:

19%

Caracteristici generale

Semințele feminizate de canabis de soi AK dă posibilitatea de a crește marijuana unei noi tulpini, caracterizată printr-un randament uimitor și o omogenitate ridicată (uniformitatea speciilor și a conținutului) și, de asemenea, de a ob'ine plante 100% femele prin furnizarea elementară a condițiilor adecvate de cultivare.


Origine

Genetica AK este plină de strămoși puternici: Indica de origine afgană, Sativa mexicană și thailandeză, precum și câteva tulpini legendare, înscrise ferm în istoria canabisului. Ei au înzestrat descendenții cu calități superbe care au impresionat pe orice expert de cultivare a canabisului și au etapă scurtă de înflorire.


Gust și efect

Gustul plantelor cultivate din semințe feminizate de canabis de varietate AK este foarte complex și multi-vector. El a fost stabilizat de mult timp de crescători cu experiență. Combinația de fructe de pădure fermentate și fructe citrice cu o notă subțire de miere și nuanțe de lemn moale păstrează un gust rece. Efectul este dominant Indica foarte puternic, cu impact rapid și continuu.


Aplicații medicale

AK își găsește adesea aplicația în practica medicală, poate fi folosită pentru ameliorarea spasmelor musculare și a clemelor, pentru a elimina condițiile depresive și isterice. Soiul este folosit ca anestezic cel mai puternic.

Comentarii pentru produs 0

Comentarii pentru produs nu sunt